Saturday, 9 July 2011

Omaigodddd!!! bukan SPAM sexy..




Weyyy korang nak tak iPad 2 free, kamera Canon 550D, and henpong HTC desire beb.. sape nak bagi free2 dik non oi.. U olss can got dat item by just join this race.. tak payah lari penat2 ni.. lari-lari dalam lappy je.. Nak tau camne?? check it out!! Btw, u olss kena ade akaun churp churp.. Good luck olsss..



Camni je race die..

click dat link kalo nak join..


Jangan riso tu bukan SPAM dok.. mesti ramai dah tekena SPAM kan? kat pesbuk mesti ramai dah kena.. Wa sebagai budak sains computer bertanggungjawab menasihati korang.. Wa tau mesti ramai pelik gambar sexy seksa keluar dekat wall pesbuk korang kan? korang tau tak SPAM tu ape? aishhh..

Bukan pesbuk je SPAM ni serang, kat email pon ade.. SPAM ni bermuka-muka der.. dia buleh letak gambar sexy yang menyebabkan tangan korang gatai-gatai nak click.. SPAM tu memang sengaja letak gambau sexy.. letak gambau tak sexy korang tak kan click la pulokkk.. pastuh, die buleh jadi macam iklan laa.. Who want get 10000000 juta? oiii,, sape nak begi senang2? sedor la diri siket dok..


Mari buat perhimpunan SPAM.. eh eh..



Kalo wa tekan, suke hati wa laaa.. pesbuk wa, wa pegang.. oi oi.. die punyer tujuan SPAM ni memacam weyy.. memang saje nak suh korang tekan, sebab nanti orang yang buat tu untung atau pun, kalo korang tekan.. die akan fetch o sedut ur information email sume and hack ur bank punyer akaun ke, suke hati die la nk ambik information korang buek apo kan.. Sekarang zaman orang jual information tau.. takut tak? takut tak? takut nyewww.. tu yang leh jadi jenayah cyber..


Nasihat saye la kan, jangan suke tekan memacam sangat.. tambah-tambah link yang sexy-sexy.. atau pun link yang nampak pelik tu.. haaa,, jangan la korang berani sangat nak tekan.. pahtu kalo email pulak, i suggest kan email GMAIL la best sebab rate SPAM ni kurang sikit.. Kalo nak tau lebih lanjut, sila lah anda tanye Pocik Google yep?? Adiosss..


Haa.. peminat VIOS, kite geng!! ni jadual roadshow Vios G Limited and Vios TRD Sportivo limited tau tak!!! Check la tengok dorg pegi tempat anda ke tak kan.. gilossss sematt Vios.. Pehh.. heaven giloss leh drive kete neh.. Test Drive pon jadi lahhhh~



Cun weyhh awek ni.. eh eh.. kete ni.. hee


Semat kete ni weii.. chupp!! aku nak puteh..
yang ni Vios TRD Sportivo..

Click link bawah kalo nak tengok roadshow Toyota di tempat anda!!



Thanks for reading ♥ =)

No comments: