Monday, 22 August 2011

Sooo cumil kan ♥


Assalamualaikumm~~

Weh weh.. budak ni cute gileeerrr.. aku sure nt besar die ni briliant and yang pasti nye Hensem!! tengok time tecik ni da pandai main guitar but die tak pandai sing da song.. just say bla bla bla beep beep na na na je.. jadi penyanyi tak berape nak nampak.. but if musician, i think he will.. keep it up baby!!




Banyakk lagi die punyer vid dekat youtube, kalo korang rase rajin try la usha ye.. Wa sebagai perempuan bakal jadi ibu tah bila-bila pon rasa kalo ade anak camni memang bangga la weyy..

Haku dah la memang suka budak-budak.. tapi make sure budak-budak umor tujuh tahun ke bawah.. sebab kalo budak-budak tujuh tahun ke atas aku tak suka, 1st budak tu da pandai nakal, tarik-tarik tudung, jelir-jelir lidah, dapat ke haku... Pangggggg!!!! aku ketuk sofa, lari berkebuk budak.. huh.. ni Aisya la budak, jangan main-main..





Thanks for reading ♥ =)

Thursday, 18 August 2011

Ok tak neh?



Hey Hey! Assalamualaikummm~~

I dah tuka layout blog lah.. Yeyyy!!.. semangat la siket nak hapdate blog.. ye ye oo je.. sebab da borink tengok daun jadi layout.. tuka leb leb lak jadi layout.. jiwangsss akak taww.. ni 2nd time baru akak tuka blog layout ni dik non oi.. nampak tak header kat atas? header blog ni penuh makna.. Makna tersirat dan tersurat.. puiiii!!




Meh nak citer siket, baju kuning tu symbolik as i la adek manes and abg machaa.. i loike dengan phrase tu.. memang kalo tak borink baca phrase tu, i tak tuka lah.. Header lepas pun guna phrase tu gak..

" As long as you alive, its never too late to start...
Nothing can change the past..."

Ayat ni maksud dia, hang pa jangan dok toleh belakang, sebab benda lepas tak kan berubah.. hang pa tengok ke depan nuh haa, sebab depan ja buleh berubah yang akan jadik sejarah.. uisshh, berpalsapah pulok I ni kan.. cita-cita nak ganti A. Samad Said lahh..

I loikee ur hair style.. memey staill~~


Ok, refer to my header, gambar tecik-tecik tu sume i shukeww kecuali buku! Eh, nak jadik A.Samad Said kena shukeww buku la kakak abam.. Shukeww makeup, pebret aiskrem dan En. Lappy yang salu tak leh berenggang dengan i.. Biase lahh dak sains computer ye dak?

Yang tang buku tu i letak dekat dengan i sebab musabab, ni i kena dan MESTI lebih suke kan buku.. I ni jenis tak shukeww baca buku la boy, kalo magazine shuke je! teheeee.. Sebab tu mende len tak penting I letak jauh-jauh.. Buku i letak dekat supaya dengan niat, lepas nih lebih shukeww and lebing buku & reading.. yeyyy!!

Okies laa.. nak g bazar beli nasik kerabu.. nyumeh3! Papaiiii~~

Btw, thanxx Nuffnang!!! :)
Thanks for reading dear.. and click la iklan on your right side.. Its Best!!

Thanks ols.. :)




Thanks for reading ♥ =)

Monday, 1 August 2011

Perubahan Ramadhan 1432H..



Assalamualaikum Salam Ramadhan..

Tersangat lah saya sibuk.. maaf ye tak sempat lah pulok nak mengayat berbelog sume.. memang patut lah kalau bekerjaya dah tak berape nak hapdate blog kan.. Ceq ni just praktikal pon tak sempat nak hapdate la u olss.. ni kan dah in real work kan..

Sebenarnye lahh tambah tak berape nak benar kerja ni tak macam yang kite belajar.. tak semua kite get from unibersity ke, mane-mane ke, memang takkkk samaaaa dengan ape yang kite belajar.. Tanye lahh mane-mane makhluk 99.8% cakap camtuhh.. siyesss adekk maness~

Haa.. perubahan korang ape? Ramadhan kali ni memang besarrr sangat perubahan pada diri
ceq.. Besauu laa bagi haku.. kuikuikui

  1. Paling aku sukeee.. aku da makin matang lahh.. tapi muke tetap beby face.. jgn muntah, batal pose kangg.. hoho
  2. Perubahan, las sem sudaaa~~ pahni nak kena keja! wuwuwuuu.. bubyeee nasi kukus UTM..
  3. InsyAllah.. buleyhh bagi duet raya ke adik beradek dahhh.. insyAllah.. tak berapa nak janji ukehh..
  4. Aku dah pandai menjahitttttttt!!!!!! Shukee n hepi n gembira.. sebab dari kecik aku dk menjahit sendiri guna tangan 10 jari ni & reka baju patung atah kertas.. Dis time dapat merealisasikan.. Alhamdulillah...
  5. Henpong baruuuu~~ Lame dah tak pakai henpong canggih.. Tenggssss Encik Mate Cepettttt.. heee :)

My 1st hand made baju kurung



My 1st hand made skirt


InsyAllah akan datang lebih banyakk perubahan positif dalam hidup dan diri waa.. mane lah tauhu kann.. Jadikk tauke tauhu ke.. Tauhu yang halal lagi suciii.. InsyAllah.. Aminnn Aminn..

Okeyhhh.. Tu ja aku sempat pikiq nakkk.. anda macamana?? InsyAllah Ramadhan akan datang lebih baik.. Memang tak terlambat haku nak ucapkan, SELAMATTT BERPUASAAAA~

p/s : ade tempahan?? muehehehehe

Assalamualaikummm!!



Thanks for reading ♥ =)