Thursday, 18 August 2011

Ok tak neh?



Hey Hey! Assalamualaikummm~~

I dah tuka layout blog lah.. Yeyyy!!.. semangat la siket nak hapdate blog.. ye ye oo je.. sebab da borink tengok daun jadi layout.. tuka leb leb lak jadi layout.. jiwangsss akak taww.. ni 2nd time baru akak tuka blog layout ni dik non oi.. nampak tak header kat atas? header blog ni penuh makna.. Makna tersirat dan tersurat.. puiiii!!




Meh nak citer siket, baju kuning tu symbolik as i la adek manes and abg machaa.. i loike dengan phrase tu.. memang kalo tak borink baca phrase tu, i tak tuka lah.. Header lepas pun guna phrase tu gak..

" As long as you alive, its never too late to start...
Nothing can change the past..."

Ayat ni maksud dia, hang pa jangan dok toleh belakang, sebab benda lepas tak kan berubah.. hang pa tengok ke depan nuh haa, sebab depan ja buleh berubah yang akan jadik sejarah.. uisshh, berpalsapah pulok I ni kan.. cita-cita nak ganti A. Samad Said lahh..

I loikee ur hair style.. memey staill~~


Ok, refer to my header, gambar tecik-tecik tu sume i shukeww kecuali buku! Eh, nak jadik A.Samad Said kena shukeww buku la kakak abam.. Shukeww makeup, pebret aiskrem dan En. Lappy yang salu tak leh berenggang dengan i.. Biase lahh dak sains computer ye dak?

Yang tang buku tu i letak dekat dengan i sebab musabab, ni i kena dan MESTI lebih suke kan buku.. I ni jenis tak shukeww baca buku la boy, kalo magazine shuke je! teheeee.. Sebab tu mende len tak penting I letak jauh-jauh.. Buku i letak dekat supaya dengan niat, lepas nih lebih shukeww and lebing buku & reading.. yeyyy!!

Okies laa.. nak g bazar beli nasik kerabu.. nyumeh3! Papaiiii~~

Btw, thanxx Nuffnang!!! :)
Thanks for reading dear.. and click la iklan on your right side.. Its Best!!

Thanks ols.. :)




Thanks for reading ♥ =)

No comments: