Monday, 22 August 2011

Sooo cumil kan ♥


Assalamualaikumm~~

Weh weh.. budak ni cute gileeerrr.. aku sure nt besar die ni briliant and yang pasti nye Hensem!! tengok time tecik ni da pandai main guitar but die tak pandai sing da song.. just say bla bla bla beep beep na na na je.. jadi penyanyi tak berape nak nampak.. but if musician, i think he will.. keep it up baby!!




Banyakk lagi die punyer vid dekat youtube, kalo korang rase rajin try la usha ye.. Wa sebagai perempuan bakal jadi ibu tah bila-bila pon rasa kalo ade anak camni memang bangga la weyy..

Haku dah la memang suka budak-budak.. tapi make sure budak-budak umor tujuh tahun ke bawah.. sebab kalo budak-budak tujuh tahun ke atas aku tak suka, 1st budak tu da pandai nakal, tarik-tarik tudung, jelir-jelir lidah, dapat ke haku... Pangggggg!!!! aku ketuk sofa, lari berkebuk budak.. huh.. ni Aisya la budak, jangan main-main..





Thanks for reading ♥ =)

No comments: