Friday, 25 November 2011

Saya Sudah Gemok!


Assalamualaikumm...

Salam sejahtera, vanakem..

Initipati hari ini.. saya sudah gemokk...

Anak buah saya pun cakap saya gemok.. Saya ade dua orang anak buah-buahan.. dua orang ni pun tak leh nak handle.. mulut pot pet pot pet.. Sorang adik yang manja tapi ganas.. Sorang kakak yang lembut tapi selalu menanges kena mengalah.. kesian kakak..




Sya : Adik, mana baju raya awak..

Adik : Kejap ea saya ambik baju saya.. (sambil berlari tongek-tongek)

Sya : Chantek la baju awak..

Adik : Memang la, ibu saya beli.. Mana baju awak Cik Aa? (Cik Aa= pronouns Cik Ar)

Sya : Ni baju raya saya.. (sambil tonyoh-tonyoh dekat hidung die)

Adik : Haa, besarnye baju raya awak.. Awak gemok laa..

Sya : ^%$@%* huh.. T___T





Tengok lah adik nyata jeles kalau libatkan kakak die.. sian kakak..




I nak main buaian pun die leh datang nak duduk di ribaan guwe.. ish3.. manje sungguh!



Suke sangat snap pict.. Anak buah yang mewarisi la kan kalo tade anak lagi.. muahaha



So, mari berdiet.. sekarang sya ade amalkan satu diet ni.. tanpa kebulur.. tanpa ragu-ragu.. nantikan Sya syer ye.. One more, tudung macam sama je semua gambar.. hehe.. abaikan!

Selamat Hari Jumaat semuaaaa~~~




Thanks for reading ♥ =)

No comments: