Thursday, 15 December 2011

Kenapa Saya Ada BLOG?




Assalamualaikumm.. ni hao, namaste..

Tak semua orang suka buat blog kan? tapi Sya suka, sebab blog ni like a dairy for me.. Ade yang cakap blog ni buang masa, tapi kenapa nak buang masa? sebab lebih masa, dari masa yang lebih buat mende tak berpekdah tu lagi la tak elok kan?


haa.. ni tuan blog.. bekeng ni.. jangan mainmain.. haipp!


Kenapa Sya suka berbelog?
  • Macam diary.
  • Boley review balik ape dah jadi pada diri sendiri - Sya mudah lupo a.k.a nyanyukss.. heh
  • Anggap like virtual fren which never betray you..
  • Tempat berkongsi barang baekk punyerr.. terbaekk!
  • Kenape tak leh guna buku je as diary? - Sebab Sya rasa makan kos dan nanti buku hilang..


Tu je, simple kan? why some peeps think negative bout blog? tempat nak mencapub? hurmm.. rasa tv ke, stesen bus ke, lagi ramai orang tengok tuk mencapub.. Dun be slave to negative thinking! you cant know what mean a happiness with it!

To blogger juge, jangan hal dalam kain.. macam hal rumah tangga gado ke, kapel gado ke.. jangan open sangat nak bercerita, sebab dis in whole world will read bout what you write.. Sampai pembaca leh tahu hal awak.. Kasian pembaca tanggung rasa annoying campur perasa macammacam.. Boley je nak buat luahan, tapi just kaverkaver sikit..


Adios, Assalamualaikum!!

pssttt : pink sangat ke blog Sya ni? hee




Thanks for reading ♥ =)

No comments: