Sunday, 15 January 2012

FACEBOOK MENGGANAS





Assalamualaikumm..



Happy Wekend? Wehhh.. bosanggg nyaa coti tak buat pape.. Sya just login FB, then logout balik.. Login balik, refresh lagi dan lagi dan lagi.. urghhh,, very bad wekend.. logout balik.. login logout tu perkara biasa ja untuk lovely wekend.. Then login balik... Haiyaaaa.. bape kali mau login maaaa,,, then Sya nampak sumting.. FB pandai buat teka teki meh? Tapi salah jawab niayaaa maluuuuu...



Click kalo ade rabun sikit sikit..



Wahhh.. kemainnn kauuu FB! Sya tak nak jawab takut kang SPAM sedutttt FB Sya.. Kang tetiba ade je gambo seksi meksi keluaq dekat Wall.. Segan dowhh.. So jawab dalam hati jelaaaaa.. Jangan laaa korang suka suki daki nak tekan link link.. untuk menjaga kesucian FB korang better DONT!!!



FB setakat ni ade sikit sudah ternoda, dulu MySpace and Friendster pun ade SPAM yang tah pape gak.. SPAM ni yang korang tak post tetiba kua link bukan bukan.. Then korang cakap, "Aihhh, bila aku pos menatang bewok ni??" Ahah! Mesti ingat masalah ingatan korang problemo kan? Sebenarnya korang tak nyanyuk atau masalah ingatan yerp.. Dun worriesss.. Tapi memang adat resam laman sosial camtu.. Semuaaaa kompem akan ade SPAM yang menodai kesucian nya.. TAGGED LAGIII HAMPESSSS!! Font besau ni sebab Sya ade peristwa jugakkkk (-_-") ..


Hadeeee keee makhluk bumi bongoiiiii pegi edit gambor hakuuu pakai tudung, (pakai tudung tu bagus la die tak edit freehair) tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pakai skirt pendek????? Hang pa boleh bayanggg tak??? Hawawww je omputih tuhhhh.. BONGOIIIII IS SUITABLE FOR U BEBEH!! Tu peristiwa TAGGED lorr.. So Sya membawa diri delete TAGGED Sya haritu jugakkkk.. Sebagai Software Engineer yang konon berkaliber kena try semua laman sosial ni.. untuk dapat pengalaman yang lebih.. Tiada niat lain.. Heee





Lebey kurang camni la bebeh tu edit.. Sakitt jiwaa bebeh.. I hate u like crazy.. Haktuihhh!






Ok lah, nak pegi beli barang nak masak lunch.. Yeyy!! Sudeyy laposss menggelupur.. Okie! Bubyee adios macintosh!

Thanks for reading ♥ =)

5 comments:

Miziey said...

Rasanya gua taw la gambar apa tu. Ekekekekekeke.
xD

Hani Aisya said...

ekekekekeke..
Sila jawab dalam hati yep..
;D

ajak said...

asalam ... salam kenal ... saya new bie .. dah follow awak .. sudilah kira nyer follow saya plakk ..tq.

Hani Aisya said...

wasalam.. salam perkenlan juge.. sy pun newbie jgk.. hehe.. dah folloe awk.. TQ juge ;)

ajak said...

asalam ... hani ... thank for follow ... amat hargai ..tq.