Friday, 27 January 2012

Tingkatkan traffik pun boleyyy~! Take Note!




Assalamualaikum, ni hao..



Selamat Hari Jumaat semuaa.. yeyy!! esok cuti lagi.. MUAHAHA..
Haippp.. Haippp! Nak marah tapi tak kenal.. sabo jelaaa...



Soalan Saya Hari ni :-


Camna orang lain nak trace blog awak tapiiiiiiiii tade letak link dekat profile info awak? ce pikiq deep deep.. hurmmmm..

  • Guna bomoh?
  • Search dekat pacik Google?
  • Tanya dekat macik Yahoo?
  • Tanya dekat member?




All of above adalah BETULLL!! Clappp ur big hand!! yeyyy!!  (-_-")  Ceittt ingat we olsss rajin ka nak buat camtuuuuu? tade masa ukeh.. 



Sia-sia je korang tak letak link blog korang tu, korang follow blog Siti Nurlija, kalo Siti nak follow balik korang camna? camnaaaa.. uwaaaa.. aah, memang Siti Nurlija tade blog punnn.. 




" Tapi tak tahu la awak nak buat camna.." Ahahh! Tak tau meh nak tunjuk.. Zasssss~



Go to Login  dulu> Dashboard > Edit Profile


Click kalo rabun sikitsikit


Click kalo rabun sikitsikit
-Tekan Select Blog to DISPLAY


Click kalo rabun sikitsikit
- Click Blog yang nak DISPLAY ye hadek hadek 



Then SAVE! Haippp.. Belummm lagi siap.. Go to ur blog, cari About Me..


Click kalo rabun sikitsikit
- Tekan symbol skru driver tuuuu




Click kalo rabun sikitsikit
- Make sure dua-dua tu kena bertanda!



Ok, SAVE! Siap.. easy as makan megi kan?



Traffik kamu pun meningkat sebab orang boleh trace kamu kalau mengomel or follow blog orang lain.. Take Note! Sya sukaaa gilakkk blogwalking blog orang lain.. then I Need This!



Bubbyeee.. Adioss! Sembahyang Jumaat ukeh!

Thanks for reading ♥ =)

2 comments:

Chekgu Azrine said...

http://azrinzfamily.blogspot.com/

salam perkenalan..

Hani Aisya said...

Hi chekgu.. selamat berkenalan ;)