Thursday, 8 March 2012

Sibuk sikit :(




Assalamualaikum.. Ni Hao..



Lamaaaa tak hapdate blog.. bukan tak winduuu nak taip panjangpanjang.. tapii sikalang kena taip esement panjanggggpanjanggg lak..  Sory lil bit buzy, plus lak macammacam jadi.. Sya masuk study balik sikalang then sibuk mulakan bisness kecikkecik sendiri.. So, if masa ade, memang untuk buat esement, update barang dekat SINI, (Kalo sudi jenguk lerr kedai Sya.. Heee) then hobi lama yang baru start balik jahit pillow teciktecik comelcomel.. Ni pun curik masa sikit esok kelas petang boley tido lambat ape lagi hapdate blog!!


Suke menjahit benda alah ni.. Tu yang tak cukup masa sokmo.. Heeeee
Nama Dari Kiri : Belly, Betty & Benny 



Tak leyhh tito, rinduuuu semuaaa orangggg... My Fammy, Him, tetiba je late nite mcm ni berangan laaa kan da tak leh tido.. Berangan kan FREE! Sya memang minat bisness.. So, Fashion sangattt lahh Sya minat and its my passion.. So, gabungan minat bisness dan fashion terhasil lah idea Sya ketengahkan bisness sendiri hasil dari pilihan baju jenis Fashion Sya sukew! Berangan masa depan nanti nak jahit baju hasil design Sya sendiri.. InsyAllah! =)



Makhluk yang sukaaa gilakkk berangan! Berangan kan FREE! Heee..




Lately fashion Sya sukew ni jenis baju labuh tutup montot, da tua tua ni memang segan nak pakai baju kecikkecikkk.. So dari  SINI  lah Sya cuba ketengahkan gaya tu.. Sopan, dan tak menjolokkkk matamata pocik-pocik yang tengok.. Kalo baju yang jenis sleeveless tu Sya suggestkan pakai jaket or cardigan!




Da terasa mengantuk da.. sikalang 3.50 AM.. Gunitee! Adios! Krooooohh    -_-"


Opss, BACA DOA TIDUR DULU YE!





Thanks for reading ♥ =)

No comments: