Sunday, 27 May 2012

My Dream House


Assalamualaikummm..



Bestnyeeeee kalau dah keje.. Banyak wishlist nak ditunaikan.. Salah satunya confirm la a house! Kalau ada rumah sendiri kan senang nak hias-hias biar cumil.. Beli curtain comel comel, lampu comel comel, hias bedroom paling comel and ada husband comel kat tepi.. Ahaksss!



Masa kecik berangan nak rumah atas pokok.. Sebab Sya suka panjat pokok, panjat pokok mangga then makan mangga atah pokok.. terukkknyaaaaa, zaman kecik dulu tersangat lah gangster.. sebab lari dari Ummi cari nak suruh tolong buat kerja rumah.. suh basuh kasut skolah jew punnn..




Comel kan? kan? kan? Tak payah beli tanah, beli pokok.. Ahakks!





Ni pun not bad.. Simple macam rumah tupai.. Ahakss!




Sambil makan mangga, nampak permandangan dari atas pokok, semuaaaaaaaa nampakkkkkk.. Sukaaaaa happpy tenangggggggg then dangggg! "Aisyahhhhhhhhhhhhhhhh!! turunnnnn!!!! tino apo pakai skirt panjat pokok!!" Aiyakkkkkk!!



Tapi dah masuk umur tua ni.. hurmmm.. makin logistik sikit.. Heeee, rumah atah tanah jela.. tapiiiiiii, kenaaaa adaaaa swimming pool! Hohoho.. ni sebab terpengaruh dalam drama Cerekarama tiap Sabtu pukul 9 malam dolu dolu.. Sekarang je start pukul10 malam..




Simple and nice!






Tapiiiii, ni paling sesuai! Simple bertemakan klasik modern.. Ada swimming pool opkoz babe! Heeeee~





Dari front of house!




Simple and i loikeeeee!





From Night View..



Okies, dah berangan! Cukup!! Ni just untuk pemangkin semangat suh rajin rajin belajar and cari part time work!! Adioosssss!! Jom tido mimpi dream house.. Weeeeee~



Thanks for reading ♥ =)

No comments: