Monday, 7 November 2011

Kerjaya dan Masa Depan


Hey hey hey... Assalamualaikumm~~


Less than three week dah sya nak habis practikal.. So many thing i learn at IRIDEA.. Tapi masih lagi belum buat keputusan which i want further study take Master or terus bekerja di IRIDEA.. My ummi want i further study, she hope i can be a lecturer.. But sya nak la kerja dulu timba pengalaman and bina tapak dulu.. nak cari harta sikit, umur dah tua dah tapi harta pun tade lagi.. hihi


Nak gak belanja adik-adik dan bantu adik yang mana masih lagi study.. and bawak ummi melancong.. insyAllah.. Tu cita-cita untuk sekarang.. Then sya nak buat lesen kereta!! tu penting.. no one will help u kalau susah.. tak kan nak call taxi malam-malam buta? then kalau balik keja hujan ribut kuat sangat, nak balik camne? huhu.. sya dah la pompuan.. susah kan.. keje sorang-sorang bukan dengan kawan-kawan.. kena berdikari!

Professor Ir Hani Aisya.. muahaha



There's have kelebihan dan kekurangan la dalam setiap pilihan.. So, better i do istikarah! Master or kerja? Helpppppp~~ Kompiussss~~~





Thanks for reading ♥ =)

No comments: